fbpx
Сьогодні
13:33 08 Бер 2023

Уперше за рік на Донеччині пройшла доба без постраждалих серед цивільних

Фото: Телеграм/ Павло Кириленко

Хоча у Донецькій області остання доба пройшла без постраждалих серед цивільних вперше з початку повномасштабного вторгнення, та все ж ситуація у регіоні залишається напруженою, обстріли тривають.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Telegram голови Донецької ОВА Павла Кириленка.

"Попередня доба стала першою з 24 лютого 2022 року, коли на Донеччині не постраждало жодного цивільного", наголосив очільник області.

Водночас Кириленко зазначив, що ситуація у Донецькій області залишається напруженою. Уночі російські війська завдали ракетного удару по Мемрику Новогродівської територіальної громади. Внаслідок атаки пошкоджені 3 будинки.

Донеччина. обстріл

Фото: Телеграм/ Павло Кириленко

Зі слів голови ОВА, також зранку окупанти двічі обстріляли Авдіївку. Снаряди влучили на територію трьох вулиць та на околиці АКХЗ.

Окрім того, в Очеретинській громаді під вогнем опинилися Красногорівка і Кам'янка, в Курахівській – Курахове і Курахівка.

Кириленко додав, що ворог обстріляв Костянтинівку (пошкоджено 18 будинків та школу), Васюківку, Федорівку, Торське і Зарічне.

Нагадаємо, у Донецькій області точаться запеклі бої на кількох напрямках, зокрема у районі Бахмута, Авдіївки та Вугледара.

Як повідомляла Рубрика, минулої доби Збройні сили України відбили 100 атак противника на п'яти напрямках та знищили ЗРК "Бук-М1-2".

До того ж, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 155 500 вояк, лише за минулу добу близько 700 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: