fbpx
Сьогодні
08:54 08 Бер 2023

На окупованій Луганщині загарбникам в лікарнях не вистачає місць: придумали "альтернативу"

На захопленій окупаційними військами території Луганської області загарбникам не вистачає койко-місць у лікарнях. Вони знайшли альтернативу та будують так звані "модульні пункти швидкої допомоги".

Про це інформує Рубрика, посилаючись Луганську ОВА.

"Для поранених загарбників вже не вистачає койко-місць в лікарнях Луганської області. Бо додається їх щодня…Спеціально для них зводять модульні станції швидкої допомоги, які більше нагадують альтанки, ані ж лікувальні заклади", зазначають в адміністрації.

Окрім того, загарбники вже вигадали, як компенсувати нестачу медичних працівників росіяни. Вони розв'язали цю проблему організацією відряджень лікарських бригад з різних територій рф.

"В нашому регіоні їм обіцяють підвищену зарплату, а от на основному місці роботи лише зберегти посаду – усі подорожуючі в безоплатній відпустці", наголосили в повідомленні.

Також стало відомо, що рф в Луганській області для лікування окупантів залучатиме "волонтерів".

Окрім того, у тимчасово окупованому Луганську російсько-окупаційні війська планують розмістити свою казарму у міській поліклініці, щоби використовувати пацієнтів для прикриття від можливих ударів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: