fbpx
Сьогодні
Відео 11:19 07 Бер 2023

Українські захисники у Бахмуті ліквідували групу "вагнерівців"

У донецькому Бахмуті українські прикордонники ліквідували щонайменше сімох "вагнерівців", які намагалися сховатися після невдалого штурму.

Про це в Телеграмі інформує МВС України, пише Рубрика.

Повідомляють, що завдяки взаємодії мінометників Державної прикордонної служби та аеророзвідників Нацгвардії вдалося знищити групу російських загарбників у Бахмуті.

Як зазначають, група російських найманців з ЧВК "Вагнер" нещодавно намагалася атакувати один з українських опорних пунктів.

Оборонці зупинили штурмовиків у ближньому бою. Втративши частину своїх сил, росіяни почали відходити. своєю чергою нацгвардійці за допомогою дрона вистежили їх, а прикордонники-мінометники знищили щонайменше сімох загарбників.

Нагадаємо, Президент України Володимир Зеленський заявив, що Бахмутський напрямок дає один із найбільших результатів у боротьбі з росіянами за час усієї битви за Донбас.

Як писала Рубрика, розвідка НАТО оцінює втрати російської сторони в боях за Бахмут як такі, що вп'ятеро перевищують українські.

Генерал-майор Збройних сил Австрії Бруно Гофбауер вважає, що місто Бахмут не впаде найближчим часом.

В Інституту вивчення війни (ISW) вважають, що українські збройні сили продовжать бої за донецьке місто-фортецю Бахмут, щоби виснажити елітні підрозділи ПВК "Вагнер".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: