fbpx
Сьогодні
15:27 07 Бер 2023

У магазинах MasterZoo тепер можна “усиновити” чотирилапого друга: як працює це рішення

Фото: MasterZoo

У найбільшому зооритейлі країни MasterZoo запрацював проєкт адопції тварин, що допоможе домашнім улюбленцям, які тимчасово живуть в притулках, знайти домівки.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

В Україні загострилась ситуація зі збільшенням кількості безпритульних тварин.

Наразі частина притулків по всій країні зазнали руйнувань, а інші — переповнені та не в змозі допомогти всім тваринам, які потребують прилаштування, лікування та харчування.

Це стало ще одним наслідком повномасштабного російського вторгнення.

Яке рішення?

У магазинах MasterZoo стартує проєкт з адопції, аби подарувати якомога більшій кількості тварин шанс на повноцінне життя в родині. Ініціатива є частиною благодійного напряму групи компаній Suziria Group, куди входить MasterZoo.

"У той час, як більшість притулків для тварин перебувають на межі виживання, ми не могли залишитися осторонь й, окрім щомісячної благодійної допомоги, прийняли рішення організувати проєкт з адопції, який буде закривати не лише точкові потреби, а розв'язувати питання безпритульних тварин системно.

Адопція тварин MasterZoo

Фото: MasterZoo

Ми хочемо привернути увагу суспільства до проблеми безпритульних тварин та популяризувати "усиновлення" чотирилапих небайдужими українцями.

Проєкт стартував на початку цього року, і ми будемо робити все можливе, аби він тривав на постійній основі", коментує співвласниця і голова наглядової ради сімейної компанії Suziria Group , засновниця найбільшої всеукраїнської мережі зоомаркетів MasterZoo Поліна Кошарна.

Як це працює?

  • В частині магазинів MasterZoo встановили стенди з фото та інформацією про тварин, яку надають притулки та перевіряють спеціалісти.
Адопція тварин MasterZoo

Фото: MasterZoo

  • Ви приходите в зоомагазин, читаєте оголошення та обираєте собі надійного чотирилапого друга.
  • Консультанти розповідають вам про тонкощі поводження та догляду за обраним пухнастиком (попередньо пройшли відповідне навчання).
  •  MasterZoo надає вам подарунковий бокс, у якому підібрані ласощі та засоби для догляду за кішкою чи собакою для комфортної адаптації та підтримки тварини в новій сім'ї.
  • Через декілька днів обранець прибуває до вашої родини.
  • Якщо, раптом, ваші стосунки з улюбленцем не склались з будь-яких причин, то у вас є можливість зв'язатись з притулком та повернути його. Але в жодному разі не залишайте пухнастого на вулиці!

Проєкт з адопції тварин працює вже у 25 зоомагазинах й планує розвиватися, адже на сьогодні в MasterZoo 132 магазини по всій країні.

На цей час вже два песики знайшли люблячі сім'ї та нові домівки.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: