fbpx
Сьогодні
20:32 07 Бер 2023

Мешканців будинку у Запоріжжі, який знищили окупанти, розселять у місті та області, – ОП

Фото: ГУ ДСНС Запорізької області

Мешканці будинку в Запоріжжі, які втратили житло внаслідок російського ракетного удару, будуть розселені в місті або по області та отримуватимуть матеріальні виплати.

Про це зазначив в ефірі телемарафону "Єдині новини" заступник керівника Офісу Президента Олексій Кулеба, який у вівторок здійснив поїздку до Запоріжжя та Дніпра.

"Поспілкувавшись із людьми на місці, ми вирішили декілька оперативних проблем, нагальних, із якими вони звернулися. По-перше, хочу сказати, що всі люди будуть розселені або в Запорізькій області, або в місті Запоріжжя. І також міська влада прийняла рішення, що всі люди, які залишились без житла, будуть отримувати виплати 10 тис. грн щомісяця до тих пір, поки в них житло не буде відновлено", – сказав Кулеба.

За його словами, людям, квартири яких уціліли, але пошкоджені, отримають по 15 тис. грн на ремонт та вирішення інших побутових проблем.

Він додав, що двоє людей поки вважаються зниклими безвісти.

Довідка

російська армія завдала ракетного удару по Запоріжжю у ніч проти 2 березня. Внаслідок влучання ракети відбулося часткове руйнування п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Незалежної України, 67.

Було зруйновано 25 із 80 квартир, ще 10 – непридатні для проживання.

Загинуло 13 людей, в тому числі 8-місячна дівчинка.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: