McDonald’s передав 3,5 млн на підтримку Сімейних кімнат

McDonald's підбив підсумки кампанії з продажу благодійних сувенірів для підтримки Сімейних кімнат Рональда Макдональда. Партнером програми виступила глобальна компанія платіжних технологій Visa, яка подвоювала кожен благодійний внесок, сплачений карткою Visa до 31 грудня 2022 року. Під час програми, яка розпочалася в грудні, вдалося зібрати 3,5 млн грн, частину з яких склав внесок партнера.

Всі зібрані кошти спрямовані на підтримку Сімейних кімнат, які облаштовує «Фундація Дім Рональда МакДональда», щоб батьки мали змогу бути поруч із хворими дітьми у період їхнього лікування у медичних закладах, що особливо важливо зараз.

За період кампанії відвідувачі активно долучалися до підтримки Сімейних кімнат, купуючи сувенірну продукцію. Серед неї — три види фірмових блокнотів із переробленої сировини; брендовані шкарпетки; «піни» (металеві значки для одягу) у вигляді стаканчика кави, Хепі Міл або Біг Мак.

Попри завершення основного періоду кампанії є можливість зробити свій внесок і придбати сувенірну продукцію у тих ресторанах McDonald's, де вона ще у наявності. Дізнатися про доступні сувеніри можна безпосередньо в закладах.

McDonald's як багаторічний партнер Фундації в Україні підтримує її в розвитку Сімейних кімнат Рональда Макдональда у найбільших державних дитячих лікарнях України. У цих кімнатах батьки й родичі маленьких пацієнтів можуть перепочити у затишку, поспілкуватися і погратися з дитиною в умовах, максимально наближених до дому, задовольнити базові потреби в гігієні, сні та харчуванні. Наразі Сімейні кімнати є у 6 дитячих лікарнях у Києві, Львові, Сумах, Харкові, Вінниці та Рівному. За шість років гості відвідали Сімейні кімнати майже 150 000 разів. Для батьків і родичів існування Сімейних кімнат – це також суттєва підтримка з матеріальної точки зору, адже вони не мають платити за користування.

Свіжі дописи

  • Новини

Воїни ЗСУ знищили ще понад 1300 окупантів та 37 артсистем

Минулої доби, 28 квітня, Сили оборони ліквідували ще понад 1300 загарбників, таким чином загальні втрати… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Війська рф понад 300 разів били по Запорізькій області: є порений та руйнування 

Загарбники впродовж доби 346 разів ударили по Запорізькій області. Під ворожим вогнем перебували 10 населених… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

Генштаб: Сили оборони відбили 55 атак противника на Авдіївському напрямку

Українські військові утримали позиції та відбили штурми російських військ на Херсонському напрямку. Також ЗСУ відбили… Читати більше

Monday April 29th, 2024
  • Новини

У столиці Грузії проходить черговий протест через закон про “іноагентів”

У неділю, 28 квітня, в Тбілісі проходить акція протесту проти законопроєкту про "іноагентів" під гаслом… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Старшокласникам викладатимуть курс “Агросфера”: навіщо це рішення

За сприяння Проєкт USAID "Економічна підтримка України"(Проєкт USAID) експерти громадської організації СвітОсвіт створили навчальний шкільний… Читати більше

Sunday April 28th, 2024
  • Новини

Уже понад 30 000 пакунків з екопідгузками відправлено українським малюкам

У різних куточках нашої країни уже понад 30 тисяч українських родин в межах спільного проєкту… Читати більше

Sunday April 28th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.