fbpx
Сьогодні
17:31 07 Бер 2023

McDonald’s передав 3,5 млн на підтримку Сімейних кімнат

McDonald's підбив підсумки кампанії з продажу благодійних сувенірів для підтримки Сімейних кімнат Рональда Макдональда. Партнером програми виступила глобальна компанія платіжних технологій Visa, яка подвоювала кожен благодійний внесок, сплачений карткою Visa до 31 грудня 2022 року. Під час програми, яка розпочалася в грудні, вдалося зібрати 3,5 млн грн, частину з яких склав внесок партнера.

Всі зібрані кошти спрямовані на підтримку Сімейних кімнат, які облаштовує «Фундація Дім Рональда МакДональда», щоб батьки мали змогу бути поруч із хворими дітьми у період їхнього лікування у медичних закладах, що особливо важливо зараз.

За період кампанії відвідувачі активно долучалися до підтримки Сімейних кімнат, купуючи сувенірну продукцію. Серед неї — три види фірмових блокнотів із переробленої сировини; брендовані шкарпетки; «піни» (металеві значки для одягу) у вигляді стаканчика кави, Хепі Міл або Біг Мак.

Попри завершення основного періоду кампанії є можливість зробити свій внесок і придбати сувенірну продукцію у тих ресторанах McDonald's, де вона ще у наявності. Дізнатися про доступні сувеніри можна безпосередньо в закладах.

McDonald's як багаторічний партнер Фундації в Україні підтримує її в розвитку Сімейних кімнат Рональда Макдональда у найбільших державних дитячих лікарнях України. У цих кімнатах батьки й родичі маленьких пацієнтів можуть перепочити у затишку, поспілкуватися і погратися з дитиною в умовах, максимально наближених до дому, задовольнити базові потреби в гігієні, сні та харчуванні. Наразі Сімейні кімнати є у 6 дитячих лікарнях у Києві, Львові, Сумах, Харкові, Вінниці та Рівному. За шість років гості відвідали Сімейні кімнати майже 150 000 разів. Для батьків і родичів існування Сімейних кімнат – це також суттєва підтримка з матеріальної точки зору, адже вони не мають платити за користування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: