fbpx
Сьогодні
14:09 06 Бер 2023

Залужний і Сирський висловлюються за продовження оборонної операції у Бахмуті

Фото: golos.com.ua

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний і командувач оперативно-стратегічного угруповання військ "Хортиця" Олександр Сирський висловлюються за продовження оборонної операції та подальше посилення позицій у Бахмуті.

Про це вони заявили на засіданні Ставки Верховного головнокомандувача, яке провів Президент Володимир Зеленський, повідомляє пресслужба глави держави.

Командувачі оперативно-стратегічних угруповань військ доповіли про ситуацію на основних напрямках фронту.

Особливо детально члени Ставки розглянули ситуацію в Бахмуті.

Оцінюючи перебіг оборонної операції, Президент поставив запитання Залужному і Сирському щодо подальших дій на Бахмутському напрямку. Вони висловилися за продовження оборонної операції та подальше посилення позицій у Бахмуті.

Крім того, на засіданні Ставки було розглянуто питання постачання зброї й обладнання та їх розподілу за оперативними напрямками.

У засіданні також взяли участь керівник Офісу Президента Андрій Єрмак, начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони Кирило Буданов, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, командувачі родів військ та оперативних напрямків. До засідання Ставки долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Довідка

Речник східного угрупування військ Сергій Череватий заявив, що українські сили у Бахмуті нікуди не відійшли – вони продовжують перебувати у місті та тримати оборону.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: