У магазинах “АТБ” з’явилися благодійні сертифікати для допомоги ЗСУ та лікарням

До річниці початку повномасштабного воєнного вторгнення компанія «АТБ-Маркет» розпочинає  благодійний проєкт, метою якого є допомога Збройним силам України та медичним установам, які наразі рятують життя нашим захисникам.

Про це повідомляє пресслужба АТБ.

З 24 лютого кожен українець має змогу зробити особистий внесок у наближення нашої перемоги, придбавши у мережі «АТБ» спеціальні сертифікати-наліпки із символами українського спротиву окупантам «Сертифікат для ЗСУ» чи «Сертифікат для медичних закладів».

Сума благодійного внеску – 30 грн, 50 грн, 100 грн.

Гроші зараховуються на спеціальний рахунок для передання на користь Збройних сил України або медичних установ залежно від того, який вид сертифіката вибере покупець. Потім уповноважені представники ЗСУ чи медзакладів отоварюють сертифікати у будь-якому зручному для них магазині мережі «АТБ».

Суми проданих, переданих і вже використаних українськими військовиками та медиками сертифікатів оновлюються на вебсторінці «АТБ» «Сертифікати для ЗСУ» https://www.atbmarket.com/blagodijna-iniciativa-vid-atb та доступні для публічного моніторингу. Все відбувається максимально прозоро.

Сертифікати-наліпки «Сертифікат для ЗСУ» та «Сертифікат для медичних закладів» можна  знайти на промостійках у прикасових зонах магазинів мережі «АТБ» по всій Україні. Вони не можуть бути використані в подальшому для оплати товарів покупцем, що їх придбав. Яскраві наліпки, які отримує покупець, є сувеніром і підтверджують, що ця особа допомагає ЗСУ чи медикам.

Триватиме проєкт «Сертифікат для ЗСУ» три місяці (з 24.02.2023 до 24.05.2023 включно), тож час і можливість особисто підтримати українських захисників матиме кожен громадянин.

Українські воїни з самого початку війни отримують від «АТБ» не тільки гарантовано якісний провіант (передано десятки тисяч пайків), але й сучасний транспорт – станом на поточний час компанія передала для потреб ЗСУ більше ніж тисячу автомобілів спеціального призначення. Загальна сума допомоги для потреб оборони й екстрених служб України становить сотні мільйонів гривень.

"Лише за тиждень ви придбали в АТБ-Маркет сертифікатів на допомогу ЗСУ та медичним закладам понад 8 000 000 грн", — розповіла член правління "АТБ-маркет" Анна Буткевич.

Свіжі дописи

  • Новини

У Кабінеті Міністрів дали пояснення щодо “примусового повернення українців з країн ЄС”

Віцепрем'єрка з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Ольга Стефанішина наголосила, що Україна не буде примусово… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Рішення для перемоги: FLYTECH розповіла про можливості дрону ARES

В Україні компанія FLYTECH презентувала розвідувальний безпілотник ARES. Про це повідомляє "Мілітарний", передає Рубрика. Яке… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Екорішення: у столиці продовжать експеримент із декоративними луками та відмовою від косіння трави

У 2024 році столиця України Київ продовжить експеримент із декоративними луками й відмовою від косіння… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Знай наших: 10-річний хлопчик з Трускавця став чемпіоном світу зі швидких шахів

У Албанії на чемпіонаті світу зі швидких шахів (рапіду) переміг 10-річний Олексій Наконечний з Трускавця.… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

Україну візьмуть в НАТО тільки після перемоги, – Президент

Президент України Володимир Зеленський вважає, що Україна не зможе стати членом Північноатлантичного Альянсу до перемоги… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024
  • Новини

У Європі майже 47 дітей-біженців щодня зникають безвісти 

Понад 50 тисяч неповнолітніх біженців за останні три роки зникли безвісти після прибуття в Європу.… Читати більше

Tuesday April 30th, 2024

Цей сайт використовує Cookies.