fbpx
Сьогодні
17:01 06 Бер 2023

Сирський вкотре відвідав частини, які обороняють Бахмут і підступи до міста

5 березня командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський вкотре відвідав українських військових, які обороняють Бахмут і підступи до міста.

Таку заяву Сирського опублікував Military Media Center, пише Рубрика.

За його словами, бої за Бахмут досягли найвищого рівня напруження.

"Ворог кинув у бій додаткові сили "Вагнера". Наші воїни мужньо боронять позиції на півночі Бахмута, намагаючись не допустити оточення міста", — зазначив Сирський.

Зауважимо, що у Сухопутних військах ЗСУ повідомляли про приїзд Сирського до Бахмута 25 лютого, а також 3 березня, коли він заслухав командирів частин, які обороняють місто.

Крім того, 6 березня президент Володимир Зеленський провів Ставку верховного головнокомандувача. В ОП зазначили, що головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та генерал-полковник Олександр Сирський підтримують продовження оборони Бахмута.

Перед цим німецьке видання Bild із посиланням на свої джерела в політичному керівництві України написало, що між Зеленським та Залужним виникла суперечка щодо дій у Бахмуті. Мовляв, головнокомандувач ЗСУ кілька тижнів тому вже рекомендував подумати про вихід із Бахмута з тактичних міркувань.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: