fbpx
Сьогодні
13:32 06 Бер 2023

Резніков заявив, що мобілізаційний план ще не завершений

Фото: Віталій Носач/РБК-Україна

Мобілізаційний план, який діє з моменту оголошення воєнного стану, ще не завершений, існують організаційні питання, які повинні перетворити паперову мішанину на цифровізований продукт.

Про це міністр оборони Олексій Резніков заявив в інтерв'ю ЛІГА.net.

«Мобілізаційний план, який був оголошений з моменту імплементації парламентом указу Президента про введення воєнного стану, ще навіть не завершений», – повідомив міністр.

Він зауважив, що Генштаб чітко знає потребу в різних спеціальностях фахівців, і зараз варто зосередитись на тому, аби цифровізувати багато процесів.

«У Генштабу є потреба. Він чітко знає необхідну кількість водіїв, стрільців, операторів, артилеристів, снайперів. Генштаб визначає завдання воєнкомам: план та категорії фахівців. Міноборони лише здійснює контроль і мріє перетворити паперову мішанину на цифровізований продукт. В нас є цей продукт, він розроблений. Ми просто не встигли до кінця впровадити. Це буде один із викликів Віталія (Дейнеги – ред.)», – повідомив Резніков.

Довідка

1 березня представники Міноборони, Генштабу та керівники обласних ТЦК під головуванням першого заступника міністра Олександра Павлюка розглянули питання оптимізації роботи територіальних центрів комплектування, а також дотримання прав мобілізованих.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: