fbpx
Сьогодні
21:24 06 Бер 2023

Маляр: росія хоче дискредитувати Україну перед західними партнерами та зірвати мобілізацію українців

Фото: armyinform.com.ua

російська федерація за допомогою інформатак намагається дискредитувати Україну перед партнерами та зірвати мобілізацію українців.

Про це заступниця міністра оборони України Ганна Маляр повідомила в Телеграмі, пише Рубрика.

"росія зосередила свою інформаційну зброю проти України на двох цілях: дискредитація України як отримувача зброї, а також зрив мобілізації та процесу укладення контрактів на службу", – написала вона.

За її словами, напрямки інформаційних атак зумовлені тим, що "зброя і люди, які її застосовують, – це те, чого ворог найбільше боїться".

Маляр зауважила, що дискредитація України як отримувача зброї орієнтована на західного споживача інформації, а укладення контрактів на службу – на українського.

"Для того, щоб не ставати жертвою цих навіювань, потрібно критично оцінювати будь-яку інформацію з неофіційних джерел, перевіряти достовірність та запитувати себе: "яка мета поширення такої інформації", – підкреслила вона.

Маляр раніше зазначала, що російські загарбники демонструють надмірну активність навколо теми штурму Бахмута, тиражуючи наративи, спрямовані на деморалізацію нашого суспільства та військових.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: