fbpx
Сьогодні
15:15 05 Бер 2023

У розвідці відреагували на відзнаку блогерці: до завдань залучають людей різних професій

Фото: Інстаграм

У Головному управлінні розвідки пояснили інформацію про блогерку Оксану Волощук (Ксюшу Манекен) та наголосили, що до виконання завдань відомство може залучати людей різних професій.

Про це розвідка заявила у коментарі УП.

У структурі розповіли, що завдання Головного управління розвідки Міністерства оборони України виконують багато публічних і непублічних людей, які не афішують свою діяльність.

"Воєнна розвідка, особливо в країні, яка воює — це специфічна структура, що виконує інколи вкрай специфічні завдання. Зі зрозумілих причин, розвідка не може розкривати всі методи своєї діяльності на широкий загал", — наголосили в ГУР.

В українській розвідці підкреслили, що зважаючи на особливості певних завдань, для їхнього виконання структура може залучати дуже різних людей: різних професій, статусу, з особливими навичками.

І додали, що дуже різні представники нашого суспільства готові допомагати Україні.

"Водночас неправильно публікувати всі інструменти досягнення поставлених завдань, принаймні, до перемоги", — резюмували у відомстві.

Довідка

 3 березня радник голови Офісу президента Михайло Подоляк влаштував зустріч з українськими блогерами. Під час зустрічі, за його словами, обговорювали природу війни та інформаційну гігієну.

За інформацією видання "Детектор медіа", у зустрічі взяли участь такі блогери як:

  • Нікіта Добринін,
  • Саша Бо,
  • Євген Таллер,
  • Ксюша Манекен,
  • Настя Єлісєєва,
  • Таня Парфільєва,
  • Олександр Заліско та інші.

Частина блогерів приєдналася до розмови онлайн.

Після заходу київська блогерка Ксюша Манекен похвалилася у мережі своєю відзнакою від ГУР, яку отримала ще торік. Цей факт спричинив обговорення у соціальних мережах.

Оксаною Волощук (Ксюша Манекен)

Фото: Скріншот

Зокрема, обурення викликало минуле дівчини в ескорті, яке вона, до слова, не приховує, та її слова щодо Криму.

На кшталт, в одному з Telegram-каналів припустили, за що Ксюшу могли нагородити. Мовляв, надала інформацію про колишнього, яким цікавилось ГУР.

Фото: Скріншот

"Знаєте, що мене засмутило? Те, що наші люди настільки не довіряють нашій країні, що вважають, ніби такі речі дають просто так. Ні за що…

Також засмутило, що багато людей навіть не спромоглися прочитати за що, коли і ким вона видана. Це не "герой", не військова медаль за службу… Було б круто, якби всі займалися тим, що робили б все можливе, аби наблизити країну до перемоги. А не шукати "зраду" серед своїх", – додала Ксюша.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: