fbpx
Сьогодні
09:10 04 Бер 2023

Командувач Сил спецоперацій відвідав місто-фортецю Бахмут на Донеччині

Фото: Сили Спеціальних Операцій ЗС України

У Донецькій області командувач Сил спецоперацій ЗСУ Віктор Хоренко побував у Бахмуті та перевірив роботу своїх підрозділів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на пресслужбу ССО.

"Всі підрозділи ССО України, залучені до оборони Бахмуту, чітко виконують поставлені завдання. Наші воїни безперервно працюють в надзвичайно тяжких умовах і роблять все, аби кількість сил противника зменшувалася щодня", зазначили у пресслужбі.

Бригадний генерал Хоренко перевірив роботу підпорядкованих підрозділів, які обороняють Бахмут та залучаються до бойової роботи у Донецькій і Луганській областях.

Під час поїздки командувач ССО ознайомився з обстановкою в районах виконання завдань. Окрім того на місці "опрацював низку насущних питань щодо забезпечення та організації роботи" підрозділів Сил спеціальних операцій.

Нагадаємо, заступниця міністра оборони Ганна Маляр наголошувала, що ситуація у Бахмуті "напружена і складна і ми не приховуємо, що йдуть запеклі бої".

Вона додала, що на Бахмутському напрямку ворог намагається зібрати найманців з ПВК "Вагнер", бо регулярні війська рф вже виснажені та демотивовані.

Як писала Рубрика, речник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий повідомив, що українські оборонці не збираються відступати з донецького Бахмута.

У британській розвідці вважають, що погода ймовірно надає перевагу українським воїнам у боях за Бахмут.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: