fbpx
Сьогодні
12:54 03 Бер 2023

В окупованому Маріуполі пролунали вибухи

Фото ілююстративне

У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі пролунало три вибухи, місцеві жителі повідомляють про влучання.

Про це у Телеграмі повідомляє Маріупольська міська рада.

«У Маріуполі бавовна! Місцеві повідомляють, що є прильоти. Чули три вибухи. Деталі з'ясовуються», – йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, керівник об'єднаного пресцентру оперативного командування «Південь» Наталія Гуменюк раніше заявляла, що вибухи на території тимчасово захопленого Маріуполя засвідчують, що віддалені ворожі цілі вже не є недосяжними для Сил оборони.

Пізно ввечері 21 лютого у Маріуполі пролунала серія вибухів. Було підтверджено два влучання в склад боєкомплектів в аеропорту та на території меткомбінату ім. Ілліча в місце базування загарбників.

22 лютого в Маріуполі підтверджено ліквідацію двох складів пального на базах загарбників.

Зранку 23 лютого у місті зафіксували три вибухи – влучання по ворогу були на території меткомбінату ім. Ілліча та в районі аеропорту. Крім того, вдень знову зафіксували вибух – цього разу в центрі міста.

У районі Новоселівки 25 лютого підтвердили нічні влучання у склад боєкомплектів військових рф та ворожу військову техніку.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: