fbpx
Сьогодні
15:38 02 Бер 2023

Серед співробітників СБУ викрили прихильницю "руского міра"

Фото: СБУ

Правоохоронці викрили співробітницю управління Служби безпеки України в Рівненській області, яка заперечувала збройну агресію російської федерації та виправдовувала війну росії проти України.

Про це інформують пресслужби СБУ та ДБР.

У силовій структурі повідомили, що за даними слідства, підполковниця активно розповсюджувала "меседжі" російської пропаганди та просувала антиукраїнські погляди.

Зокрема, жінка переконувала, що війна в Україні вигідна, перш за все, Сполученим Штатам Америки. вона наголошувала, що "Захід переслідує власні інтереси", а також, що саме через Україну, а не через росію всі європейські країни страждають через підвищення тарифів та санкції.

СБУ. прихильниця руського міра

Фото: СБУ

У розмовах службовиця захоплювалась політикою самопроголошеного президента Білорусі Лукашенка та шкодувала, що Віктор Янукович покинув Україну у 2014 році.

Жінка наголошувала, що саме українська влада "винна у повномасштабному вторгненні рф" через те, що не визнала "автономними" Донецьку та Луганську області. Крім того, посадовиця не вірить в обстріли сходу України росіянами, адже "вони прийняли рішення їх захищати", а українських військових звинувачує у постійних "провокаціях".

Також додали, що жінка проходила службу в правоохоронному органі з 1996 року, проте раніше подібних настроїв не проявляла.

На цей час вона відсторонена від займаної посади та виведена в розпорядження.

Що чекає на зрадницю?

Жінці оголошено підозру у виправдуванні, визнанні правомірною, а також запереченні збройної агресії російської федерації проти України, вчиненому службовою особою.

Їй загрожує до 8 років позбавлення волі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: