fbpx
Сьогодні
Фото 09:33 02 Бер 2023

Ракетний удар по Запоріжжю: зросла кількість жертв до 3 осіб

Фото: Фейсбук / Національна поліція України

Унаслідок нічного ракетного російського удару по 5-поверховому житловому будинку у Запоріжжі 2 березня, щонайменше 3 людини загинули.

Про це повідомили секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв в ефірі національного марафону, Національна поліція у Facebook.

"Зараз продовжуються пошуково-рятувальні роботи. На цей час відомо вже про 3 загиблих людей. На 8 ранку було врятовано 11 людей", розповів чиновник.

Фото: Телеграм/ Анатолій Куртєів

Секретар міськради нагадав, що ще 31 людина була евакуйована і 7 людей були госпіталізовані: з них 3 – у дуже важкому стані та 4 – в стані середньої тяжкості, серед них вагітна жінка.

Запоріжжя, влучення ракетою по 5-типоверхівці

Фото: Фейсбук / Національна поліція України

Зі слів Куртєва, вже відомо, що це була ракета С-300 – саме такою зброєю ворог найчастіше б'є по Запоріжжю.

У результаті нічного удару постраждали ще 2 багатоповерхові будинки – там порушене світло- та водопостачання, вибиті вікна.

Запоріжжя, влучення ракетою по 5-типоверхівці

Фото: Фейсбук / Національна поліція України

Секретар міськради додав, що на цей момент в місті є проблема з розселенням постраждалих мешканців.

Він пояснив, що це вже 9-та багатоповерхівка, яку зруйнували загарбники. Окрім того, місто прийняло і надало житло 200 тисячам переселенців.

Чиновник зазначив, що переселенці не хочуть їхати далі – всі вони чекають, що їхні населені пункти от-от деокупують і вони зможуть повернутися додому.

Нагадаємо, як писала Рубрика, раніше повідомляли, що внаслідок удару росіян по 5-поверховому будинку у Запоріжжі загинули 2 людини, рятувальники дістали з-під завалів 11 осіб, будинок практично повністю зруйновано.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: