fbpx
Сьогодні
15:12 02 Бер 2023

На Луганщині війська рф намагаються змінювати тактику ведення бойових дій, - голова ОВА

Фото: Телеграм / Сергій Гайдай

У Луганській області російські загарбники намагаються змінювати тактику ведення бойових дій. На Кремінському – застосовують новітню техніку. Та на Сватівському напрямку діють групами по 15-20 осіб.

Про це в ефірі телемарафону розповів голова Луганської ОВА Сергій Гайдай, передає УНН.

"Їх величезна кількість, тому вони можуть використовувати таку тактику, як в Соледарі і Бахмуті, тобто просто в лобову. У них ще виявляються офіцери з бойовим досвідом, які дійсно експериментують.

На Сватівському напрямку морпіхи, десантники і спецпризначенці намагалися невеликими групами по 15-20 людей з різних боків одночасно і по черзі заходити, маневрувати. Усе це закінчилося тим, що сотня десантників там і залишилася.

Що стосується Кремінського напрямку, вони намагаються діяти інакше і проводити штурми з підтримкою новітньої техніки. Танки Т-90М – це якраз те, чим вони пишаються.

Але з іншої сторони, якщо воно горить, то мінус 3 мільйони за кожну одиницю. Також вони туди направили свої "термінатори". Один ми вже розбили, він повністю знищений. Є ще 1 чи 2 на Кремінському напрямку", – розповів Гайдай.

Нагадаємо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 150 500 вояк, лише за минулу добу понад 700 загарбників.

У британській розвідці зазначили, на Донеччині погіршення умов для пересування по місцевості у районі міста-фортеці Бахмута ймовірно може дати перевагу українським захисникам.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: