fbpx
Сьогодні
08:57 02 Бер 2023

Наєв зустрівся з членами підліткової волонтерської організації "Крихітки": відео

У той час як одні підлітки порушують громадський порядок в Україні, інші об'єднуються задля допомоги українським військовим – командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв зустрівся із членами такої волонтерської організації "Крихітки".

Про це йдеться на Facebook-сторінці Командування Об'єднаних Сил ЗСУ.

Зазначається, що активно волонтерити діти почали влітку минулого року і за цей час вони змогли зібрати вже понад 230 тисяч гривень. Зокрема наразі вони збирають кошти на протезування колінного суглоба пораненого на війні земляка.

"Благодійний ярмарок – їхній найяскравіший проєкт: самі виготовляють різні ласощі, а потім їх продають. На останньому було зібрано близько 20 тисяч гривень", – йдеться у повідомленні.

Дізнавшись про "Крихіток" та їхню допомогу армії генерал-лейтенант Сергій Наєв захотів особисто познайомитися з ними та подякувати кожному.

"Юне покоління волонтерів – це наші "янголи війни", яким іноді все вдається краще, ніж дорослим, бо вони щиріші, їм вірять, до них дослухаються. Саме за ними наше майбутнє і вони самі його будують, впевнено й рішуче, роблячи великі добрі справи", – наголосив під час зустрічі з підлітками командувач.

За словами Сергія Наєва, з таким молодим поколінням Україна обов'язково здолає ворога та переможе.

"Ваша допомога є доречною та дуже важливою підтримкою для військовослужбовців. Вона мотивує до боротьби з ворогом за наше мирне життя. Дякую Вам за щирі серця, за те, що ви робите. У нас попереду ще багато справ після того, як звільнимо Україну від ворога", – зазначив командувач.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: