fbpx
Сьогодні
19:06 01 Бер 2023

Українська ППО і надалі посилюватиметься, — Ігнат

Армія рф продовжує здійснювати обстріли, змінивши часові рамки ракетних атак, водночас українська ППО посилюватиметься.

Про це в ефірі загальнонаціонального телемарафону сказав речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат, передає "Укрінформ".

"Їх (обстрілів – ред.) може бути більше, може бути менше… Повітряні сили будуть робити те, що завжди – збивати", – заявив Ігнат.

Він наголосив, що навряд чи слід говорити про зміну тактики ворога – лише про зміну часових рамок обстрілів та кількістю використаних ракет.

"Раніше вони (армія рф – ред.) робили це типово, коли обстрілювали інфраструктуру: вночі – «шахеди», зранку – ракети. Зараз бачимо, що може бути в будь-який час цей обстріл і невеликою кількістю ракет", – сказав речник, зауваживши, що ворог напевне має дефіцит далекобійних ракет.

За його словами, розслаблятись не треба, панікувати – теж.

"Настроїв панічних не повинно бути. Ми будемо посилюватись і надалі засобами ППО, які нам обіцяють партнери найближчим часом. Уже є від США позитивні новини, що скоро будуть повертатися додому навчені на «Петріотах» (зенітно-ракетні системи Patriot – ред.) наші зенітники", – заявив Ігнат.

Він також висловив оптимізм щодо передання міжнародними партнерами Україні винищувачів.

"Думаю, що будуть в України і «крила». Тому що наша – найбільша в Європі – держава не може обійтися без сучасної авіації, щоб захищати себе, свої кордони і стати правофланговим НАТО", – зауважив речник.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: