fbpx
Сьогодні
12:15 01 Бер 2023

У росії звинуватили Україну в атаці безпілотниками регіонів рф: в Офісі Президента заперечили

English version here

Радник керівника Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на звинувачення росіян у тому, що Україна атакувала безпілотниками регіони російської федерації: Україна не завдає ударів по території рф.

Про це пише Рубрика, посилаючись на Twitter радника керівника Офісу президента Михайла Подоляка.

"Україна не завдає ударів по території РФ. Україна веде оборонну війну з метою деокупації всіх своїх територій. Це аксіома", підкреслив він.

Подоляк також зазначив, що в росії саме через наростання процесів паніки й розпаду і "є збільшення внутрішніх атак невстановлених літальних об'єктів на об'єкти інфраструктури".

Довідка

Вночі 28 лютого в місті Туапсе в Краснодарському краї рф сталися вибухи з подальшою пожежею на нафтозаводі "Роснефти", пабліки повідомляли, що це була атака безпілотників.

В Адигеї, що в Південному федеральному окрузі рф, упав невідомий літальний апарат, повідомив глава республіки. А в Темрюцькому районі рф була масштабна пожежа на плавнях.

Удень 28 лютого у російському Санкт-Петербурзі закривали 200 квадратних кілометрів повітряного простору. А місцевий аеропорт Пулково не приймав літаки після того, як над містом помітили "непізнаний літаючий об'єкт".

Пізніше російське Міноборони повідомило, що у Санкт-Петербурзі закривали повітряний простір, бо проводили "тренування з ППО".

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: