fbpx
Сьогодні
12:48 01 Бер 2023

Рішення для перемоги: британець вирішив проїхати велосипедом з Лондона до Львова, щоб зібрати кошти на розмінування України

English version here

Для того, щоб зібрати кошти на розмінування України британець Том Хашемі планує проїхати 2000 кілометрів на велосипеді з Лондона до Львова.

Про це пише Львівська міська рада.

У чому причина?

Там, де проходять бойові дії земля просто нашпигована небезпечними вибуховими пристроями.

На сьогодні Миколаївщина є одним з найбільш забруднених ВНП серед деокупованих територій України. За підрахунками експертів, загальна площа області, ймовірно забруднена мінами та нерозірваними боєприпасами, становить майже 2614 тис. кв. км.

Яке рішення?

Том – генеральний директор компанії Cast From Clay, яка працює у Лондоні хоче здійснити подорож через всю Європу.

"Я збирають здійснити велозаїзд із Лондона до Львова. Це близько 2000 кілометрів. Я робитиму це для того, щоб зібрати кошти на розмінування української території. Моя компанія працює і в Лондоні, і у Львові, тому такий маршрут є невипадковим", – сказав він.

Як це працює?

Велосипед Тома, на якому він їхатиме, матиме кольори британського та українського кольорів. Поїздка почнеться 28 квітня, а подолати всю відстань Том планує за 14 днів.

Фото: Львівська міська рада

Його ідея має дві цілі.

Перша – зібрати 20 тисяч фунтів. Це допоможе видалити близько 40 нерозірваних мін і снарядів.

Друга – привернути увагу політиків до України та посилити співпрацю між Великою Британією та Україною на місцевому рівні.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: