fbpx
Сьогодні
11:07 01 Бер 2023

На Луганщині в окупованій Кадіївці вибухнули фури з російським боєкомплектом, - голова ОВА

Фото: Ілюстративне

У Луганській області на одному з заводів тимчасово окупованої Кадіївки (донедавна – Стаханова) стався вибух: підірвались вантажівки зі снарядами.

Про це в Телеграмі повідомив начальник Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай, пише Рубрика.

"У Кадіївці сталася "бавовна", там на території заводу росіяни намагалися сховати фури з боєкомплектом", – написав Гайдай.

Як повідомляють у місцевих пабліках, вибух стався на Кадіївському вагонобудівному заводі, одному з найрозвиненіших підприємств Луганщини, який загарбники перетворили на військову базу.

Окрім того, Гайдай зазначив, що у ворога були спроби наступальних дій у Білогорівці та поблизу Кремінної. Зокрема, в районі Макіївки та Невського. Наступи росіяни проводять переважно вночі.

Загарбники з важких калібрів щоденно обстрілюють деокуповані населені пункти, де ще залишаються мирні жителі. За словами Гайдая, у них з'явилося багато дронів-камікадзе. Вони їх активно використовують на Луганському напрямку.

"Чекаємо на надходження засобів боротьби проти цих дронів", підкреслив Гайдай.

Як писала Рубрика, росія почала запускати іранські БПЛА Shahed із брянської області, сподіваючись скоротити дистанцію до Києва та розтягнути сили української ППО.

Як писала Рубрика, також минулої доби українські Збройні сили відбили понад 85 атак ворога на п'яти напрямках фронту, а наша авіація завдала 11 ударів по районах зосередження окупантів.

Окрім того, з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку майже 149 900 вояк, лише за минулу добу близько 650 загарбників.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: