fbpx
Сьогодні
15:22 01 Бер 2023

На Донеччині війська рф вдарили по Часовому Яру, поранення отримала жінка

Фото: Фейсбук/ Павло Кириленко

У Донецькій області, 1 березня, внаслідок російського обстрілу міста Часів Яр поранень зазнала місцева жителька, яку відвезли у лікарню в Костянтинівку.

Про це повідомило Головне управління ДСНС України у Донецькій області у Фейсбуці та опублікувало відповідне відео транспортування рятувальниками пораненої жінки.

"На Донеччині не припиняються ворожі обстріли. Міста та села потерпають від бойових дій. Сьогодні внаслідок обстрілу міста Часів Яр поранень отримала жінка 1948 р.н.

На місце обстрілу виїжджали на автомобілі швидкої медичної допомоги до місця події, надали постраждалій першу домедичну допомогу й транспортували її до лікувального закладу в місто Костянтинівка", розповіли рятувальники.

Нагадаємо, що Донецька область перебуває під постійними обстрілами російських військ. Кожного дня ворог вбиває та травмує мешканців регіону, руйнує будинки та цивільну інфраструктуру.

Як повідомляв голова Донецької ОВА Павло Кириленко, минулої доби росіяни вбили 3 жителів Донеччини: 2 у Ласточкиному і 1 у Великій Новосілці.

Ще 4 людини в області дістали поранення, додав очільник області.

Нагадаємо. що минулої доби російські загарбники гатили по Херсону та області 86 разів з РСЗВ, мінометів, артилерії, танків, БПЛА та авіації. За добу загинуло 5 людей, ще 7 отримали поранення.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: