fbpx
Сьогодні
Відео 10:25 28 Лют 2023

У російському Туапсе вночі горіла нафтобаза: одне ЗМІ стверджує, що поруч розташована казарма з військовими рф

English version here

Фото: t.me/my_tuapse

У рф в місті Туапсе Краснодарського краю цієї ночі сталася пожежа на нафтобазі "роснафти". Місцеві жителі жалілися на вибухи, а в мережі заявили про "атаку українських безпілотників".

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на "Медузу".

Як пише видання, посилаючись російські Telegram-канали, пожежа на нафтобазі почалася близько другої години ночі. При цьому місцеві жителі чули, як на території нафтобази з різницею в кілька секунд сталися два вибухи.

Пабліки стверджують, що територію нафтобази нібито "атакували два невстановлені літальні апарати". При цьому російські пропагандисти традиційно підхопити цю тему і вже стверджують, що "БПЛА були українськими".

Зокрема, російські Телеграм-канали Baza та Shot заявляють, що нафтобазу "атакували безпілотники, начинені вибухівкою", які впали за 100 метрів від нафтосховища.

Відомо, що внаслідок пожежі пошкодження отримала бойлерна, а поряд з будівлею знайшли дві вирви глибиною півтора метра.

Цікавим є також те, що за 30 метрів від місця вибухів розташована казарма з військовими Міноборони рф, як про це пишуть в мережі.

Тим часом місцева влада традиційно заспокоює росіян і стверджує, що "причин для занепокоєння немає". Зокрема, рятувальники повідомили, що нібито їм вдалося "швидко загасити пожежу" і вогонь "не зачепив нафтових резервуарів та й розливу нафтопродуктів не сталося".

Влада Туапсе, як заведено у росіян, закрила місцевим жителям рота, закликавши "не розповсюджувати фейкову інформацію", оскільки за це "передбачено відповідальність".

Довідка

Як розповів раніше очільник ГУР МО Кирило Буданов, не всі пожежі та вибухи в росії є випадковістю, оскільки деякі з них сталися за сприяння самих росіян.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: