fbpx
Сьогодні
19:40 27 Лют 2023

Залужний провів телефонну розмову з Міллі: посилення ППО та надання літаків F-16 Україні

Головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний та голова об'єднаного комітету начальників штабів США генерал Марк Міллі провели телефонну розмову.

Про це повідомляє Рубрика з посиланням на Залужного.

Військові обговорили постачання військової техніки, озброєння і боєприпасів у рамках міжнародної технічної допомоги Україні, а також ситуацію на лінії фронту та подальші плани Сил оборони щодо звільнення наших територій.

"Актуалізував необхідність посилення спроможностей системи протиповітряної оборони України, зокрема й за рахунок надання багатоцільових бойових літаків F-16" – підкреслив Залужний.

Головнокомандувач ЗСУ також подякував Міллі, керівництву та народу США за послідовну підтримку України у боротьбі з російською агресією.

"Кожний отриманий снаряд, кожна одиниця озброєння і техніки – це врятовані життя українських військових та мирних громадян. Завдяки допомозі партнерів ми тримаємося і неодмінно переможемо", – додав Залужний.

Довідка

CNN повідомляло, що президент України Володимир Зеленський надіслав США список озброєнь, які потрібні для прискорення перемоги над росією.

Рубрика:
Події Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: