fbpx
Сьогодні
20:00 27 Лют 2023

Вийшла з друку книжка про побудову бізнесу на творчості: для чого це рішення

Книжку "Як начинити гадюку салом" представило українське видавництво #книголав. Це покрокова інструкція про побудову бізнесу на творчості від підприємиці та директорки проєкту "Євген Клопотенко" Олександри Фідкевич.

Про це інформує Рубрика.

У чому проблема?

Наразі українці переживають тяжкі часи. Багато людей втратили домівки, роботу, власний бізнес. Деякі люди швидко пристосувались до нових реалій, проте деякі й досі вагаються розпочати щось нове.

Яке рішення?

"Я зрозуміла, що хочу написати книжку-натхнення для тих, хто прагне зробити те, на що ніяк не наважувався: набратися сміливості й заснувати власний маленький бізнес, почати заробляти на творчості чи зухвалій ідеї, а можливо, стати продюсером або директором творчої людини. Якщо ви не маєте ані найменшої гадки, як усе це працює, — сподіваюся, саме ця книжка допоможе вам зробити перший крок у новий досвід", – каже Олександра Фідкевич.

Для усіх читачів авторка залишила на сторінках книжки добірку пісень, які її надихали під час роботи над виданням.

Як це працює?

Книжка містить дієві поради про те, як створити бізнес-модель власної справи та правильно визначити її місію:

  • Як досліджувати цільові аудиторії та працювати з ними.
  • Як опанувати стратегічне планування та грамотно використовувати свій бюджет.
  • Як працювати зі спонсорами та рекламодавцями.
  • Як власникам бізнесу реагувати на негатив і взаємодіяти з прихильниками.

"Олександра Фідкевич створила рецепт-мастрід! Це надзвичайно практична книжка, яка до того ж написана легко, метафорично та з гумором. Творчим людям або підприємцям-початківцям вона дасть чітку схему дій, як можна впорядкувати та монетизувати їхню діяльність. Операційним менеджерам допоможе проаналізувати робочі алгоритми й запропонує безліч крутих лайфхаків. А шанувальників Євгена Клопотенка книжка занурить у цікаву пригоду – адже хто не хоче потрапити на кухню шеф-кухаря – за лаштунки неймовірно успішного проєкту", – каже Світлана Павелецька, співзасновниця видавництва #книголав.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: