fbpx
Сьогодні
10:48 27 Лют 2023

росіяни вдарили ракетами по Мирнограду на Донеччині та обстріляли Авдіївку

Мирноград на Донеччині зазнав двох ракетних ударів, Авдіївка зранку – два масовані обстріли. За добу в області пошкоджено будинки, стадіон, крамницю, дитсадок.

Про це у Телеграмі повідомив керівник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко та опублікував фото руйнувань.

"Двох ракетних ударів зазнав Мирноград – за попередньою інформацією, росіяни використали ракети С300, пошкодили чотири приватні будинки та стадіон. За попередніми даними, минулося без жертв… В Авдіївці протягом ночі були поодинокі "прильоти", а зранку – два масовані обстріли по житловій та промисловій зонах", – написав Кириленко.

Він зазначив, що на Волноваському напрямку під обстрілами Вугледар, Новоукраїнка та Богоявленка. На Донецькому напрямку обстріли Курахівської ТГ: одна людина поранена, і чотири будинки пошкоджено у Гірнику; у Гострому пошкоджено будинок і крамницю, ще один будинок пошкоджено в Курахівці. Також уночі зафіксовано обстріли Мар'їнської та Очеретинської громад, на Лисичанському напрямку були обстріли Сіверська та околиць громади.

"На Горлівському напрямку поранено одну людину і пошкоджено три будинки в Костянтинівці, ще один будинок пошкоджено в Предтечиному. У Бахмуті впродовж доби пошкоджено дев'ять багатоповерхівок і дитсадок. Шість будинків пошкоджено у Васюківці Соледарської ТГ", – констатував Кириленко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: