fbpx
Сьогодні
22:14 27 Лют 2023

російські війська обстріляли Олешки й звинуватили у цьому Збройні сили України, - Генштаб

У Херсонській області російські війська обстріляли житлові квартали міста Олешки, а звинуватили в цьому українських бійців.

Про це повідомив Генеральний штаб Збройних сил України у вечірньому зведенні за 27 лютого, пише Рубрика.

"Ворог продовжує здійснювати заходи з дискредитації Сил оборони України та залякування мешканців тимчасово захопленої частини Херсонщини. Противник знову обстріляв з мінометів житлові квартали населеного пункту Олешки та звинуватив у цьому ЗСУ", – йдеться у повідомлення.

Крім того, в смт Каланчак на базі місцевої лікарні окупанти облаштували військовий шпиталь. За даними Генштабу ЗСУ, туди вже привезли близько 150 поранених військовослужбовців Збройних сил російської федерації. За наявною інформацією, медичний персонал – виключно росіяни.

Довідка

Раніше Генштаб ЗСУ повідомив, що російська окупаційна "влада" на Херсонщині готується до втечі у Крим, місцеві колаборанти почали виїжджати на територію окупованого півострова.

А керівниця об'єднаного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк 27 лютого повідомила, що російські окупаційні війська посуваються із лівобережної Херсонщини ближче до Криму, облаштовуючи додаткові оборонні споруди.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: