fbpx
Сьогодні
12:37 27 Лют 2023

Реабілітаційний центр Superhumans на Львівщині отримав від бізнесмена Баффета 16,3 млн доларів

English version here

Спеціалізований центр для лікування та реабілітації жертв війни Superhumans Center, який створюють на Львівщині, отримав $16,3 млн фінансування від американського бізнесмена Говарда Баффета.

Про це повідомив ініціатор центру, український бізнесмен Андрій Ставніцер у Фейсбуці.

"Тепер офіційно – Superhumans отримав від Говарда Баффета $16,3 млн фінансування. Таким чином, сьогодні Говард – найбільший донор нашого проєкту", – написав Ставніцер.

Він уточнив, що 15,3 мільйона доларів витратять на ремонтні роботи та закупівлі медобладнання для першого корпусу лікарні. Ще один мільйон спрямують на протези для перших пацієнтів. Загалом для повноцінного старту і перших трьох років роботи Superhumans необхідно $54 млн.

Ставніцер наголосив, що Баффетт поділяє впевненість, що нові якісні медичні сервіси для постраждалих від війни мають стати доступними в Україні якомога раніше, і особисто дуже уважно вникає в процеси.

"Сам він був в Україні шість разів від початку війни, і, сподіваюся, ще багато разів приїде. Постійно взаємодіє з нами і Говардом Олена Зеленська та її команда. І разом ми щодня трохи обганяємо самі себе, щоб відкрити лабораторію протезування та реабілітацію вже за місяць", – додав український бізнесмен.

Говард Баффет – американський бізнесмен, колишній політик і філантроп, син інвестора-мільярдера Воррена Баффета.

Довідка

У медзакладі на Львівщині, де розміщуватиметься клініка протезування та реабілітації Superhumans Center, відремонтовано приміщення і розгорнуто 820 ліжок.

Superhumans Center — майбутній центр протезування та реабілітації, який утворюють у Львівській області шляхом модернізації та переобладнання державної лікарні. Ініціативу Superhumans підтримала перша леді України Олена Зеленська.

Рубрика:
Здоров'я Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: