fbpx
Сьогодні
Відео, фото 21:30 26 Лют 2023

У Нью-Йорку до річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну відбулася виставка "Fallen Artists" на честь загиблих українських артистів, спортсменів та танцівників

English version here

До річниці повномасштабного вторгнення рф в Україну у Нью-Йорку відбувся івент : "Незламний дух-Пам'ятка одному року Української незламності та спротиву". 

Про це розповіли організатори івенту команда Dance Dreamers, пише Рубрика.

Під час заходу відбулася виставка на честь загиблих українських артистів, спортсменів та танцівників під назвою "Fallen Artists".

"Від імені команди Dance Dreamers та всіх танцівників України,ми хочемо подякувати нашим друзям,справжнім патріотам України – Антоніні Скобіній та Денису Дроздюку, за їх ініціативу зробити івент у честь пам'яті одного року війни в Україні: "Незламний дух-Пам'ятка одному року Української незламності та спротиву", – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Антоніна та Денис організували експозицію на честь загиблих українських артистів, спортсменів та танцівників під назвою "Fallen Artists". Відео для експозиції підготував Роман Кутский.

Виставка відбулася в одному з найвидатніших українських центрів Нью-Йорку та Америки "Ukrainian Institute of America".

Повідомляється, що всі присутні були глибоко зворушені історіями загиблих артистів, дуже багато людей не могли стримати сліз від побаченого. Серед них були губернаторка Нью-Йорку – Кеті Гокул та міністр закордонних справ Великої Британії – Джеймс Клеверлі.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: