fbpx
Сьогодні
20:00 26 Лют 2023

У Бучі Епіцентр розпочне будівництво нового енергоефективного ТРЦ з підземним паркінгом: рішення для відбудови

Торговельний центр у Бучі був повністю зруйнований внаслідок російської агресії. Епіцентр анонсував будівництво нового енергоефективного ТРЦ в Бучі з підземним паркінгом.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

"Епіцентр" у Бучі працював на Новому шосе. Будівля гіпермаркету повністю згоріла навесні 2022 року. Крім того, росіяни повністю знищили ТЦ "Епіцентр" у Чернігові, Маріуполі, Херсоні.

Яке рішення?

"Епіцентр" планує відбудувати знищений внаслідок російської агресії торговельний центр в Бучі на Київщині. Він буде у п'ять разів більшим, ніж раніше, повідомила пресслужба компанії.

Епіцентр у Бучі

Як це працює?

Загальна площа нового двоповерхового торговельного центру становитиме 100 тисяч квадратних метрів, торгова площа – понад 60 тисяч.

Об'єкт стане одним з наймасштабніших ТРЦ всієї Київської області, заявила компанія. Вони вже проводять підготовку до спорудження нового гіпермаркету: завершили демонтаж конструкцій зруйнованого об'єкта та вийшли на фінальну стадію розробки архітектурного проєкту.

Частину торгових площ компанія планує здати в оренду українським та міжнародним операторам роздрібної торгівлі, розваг та громадського харчування.

Торговельний центр матиме наземний паркувальний майданчик та підземний паркінг на випадок повітряних тривог. Будівля одразу проєктується з використанням джерел альтернативної енергії ти системами рекуперації.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: