fbpx
Сьогодні
09:23 26 Лют 2023

У британській розвідці проаналізували втрати окупантів під Вугледаром на Донеччині

English version here

Фото: Anadolu Agency

У Донецькій області морська піхота російської армії під Вугледаром зазнала серйозних втрат. Командування військами рф хоче заповнити втрати мобілізованими.

Про це пише Рубрика, посилаючись на огляд розвідки Міноборони Британії станом на 26 лютого.

Британські розвідники опублікували супутниковий знімок з Вугледарського напрямку. На ньому зображено знищену російську техніку, яка, ймовірно, входила до складу 155-ї бригади морської піхоти.

Ця бригада вважається елітним військом у російської армії. Проте на відміну від повітрянодесантної піхоти 155-а бригада не була розгорнута в Україні як єдине велике угруповування.

Вугледар, розвідка

Фото: Ministry of Defence

Британська розвідка зазначає, що морські піхотинці рф виконували одні з найскладніших тактичних завдань і зазнали величезних втрат. Водночас російське командування вирішило заповнити втрати недосвідченими мобілізованими.

"Цей недолік досвіду майже напевно посилює схильність російських офіцерів до мікроменеджменту, що, своєю чергою, знижує оперативну гнучкість. Існує реальна ймовірність того, що підрозділи 155-ї бригади знову будуть кинуті в нові атаки біля Вугледара", наголошують у розвідці.

Нагадаємо, раніше британська розвідка повідомляла, що загарбники готуються до нових атак у районі Вугледара. Проте у Британії вважають, що ресурсу росіян буде недостатньо для прориву.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: