fbpx
Сьогодні
11:42 26 Лют 2023

Рішення для відбудови: 110 будинків планують відновити у Бучі вже до кінця весни

English version here

Фото: Godlikeart/Depositphotos

На Київщині планує Американська некомерційна організація Global Empowerment Mission (GEM) завершити реконструкцію вулиці Вокзальна в Бучі, на якій капітально відремонтують 110 будинків.

Про це йде мова в пресрелізі GEM.

У чому проблема?

Саме цією вулицею у Бучі йшла тридцятикілометрова колона російської техніки, що намагалася прорватися до Києва у перші дні початку війни. Внаслідок активних бойових дій, більшість інфраструктури була зруйнована.

Яке рішення?

Завдяки фінансовій підтримці Фонду Говарда Г. Баффета стала можливою реалізація проєкту по відбудові 110 будівель у місті.

Проєкт офіційно стартував 31 жовтня 2022 року, коли була підписана тристороння угода між GEM, Бучанською міською радою та Vespa Group, підрядником проєкту.

Як це працює?

Реконструкція проводиться в рамках програми "Надія для Бучі". Основними партнерами у реалізації програми є Бучанська громада, ГО "Якість життя", Pioneer, United Way та Good 360. Усі заходи координуються з місцевою владою та українськими громадськими організаціями.

Серед донорів та партнерів діяльності GEM в Україні – понад 50 компаній та організацій, серед яких Goya Foods, Walmart, Home Depot та багато інших відомих брендів.

Нагадаємо, що у Київській області французькі архітектори працюють над створенням концепції культурно-освітнього простору в містечку Ворзель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: