fbpx
Сьогодні
21:00 26 Лют 2023

Рішення для перемоги: книгу-поему про рік українського спротиву створили українські креативники

Українські креативники створили книгу-поему про рік українського спротиву. Весь прибуток буде спрямований на підтримку партнера United24.

Про це пише Рубрика.

У чому проблема?

Уже 395 днів триває повномасштабне вторгнення російських військ на території України. Понад рік наші співвітчизники демонструють свою незламність та міць, обороняючи територію та кордони власної Батьківщини. Страшно уявити в повному обсязі ту втому та тягар, що нині несуть українці.

Яке рішення?

До річниці повномасштабного вторгнення українці разом із британським поетом опублікували книгу-поему "Not Little Things."

Книга "не-маленьких речей" інтерактивна — вона дає змогу читачу стати частиною українського спротиву: підпалити "коктейль Молотова", правильно вимовити "па-ля-ни-ця" або відправити російський корабель подалі.

Кожна історія доповнена QR-кодом і веде на окрему сторінку онлайн-архіву Not Little Things, в якому креативники будуть збирати історії для літопису українського спротиву.

книга-поема

Як це працює?

"Not little things – це про українців, які чинять спротив попри все і заради майбутнього. Весь світ знає, що українці сміливі. Ми хочемо розповісти чому. Ми хочемо показати усьому світу, що таке український дух, щоб через співпереживання кожна людина у світі подивилася на цю війну так, як дивимося ми щодня", — розповідає креативний директор проєкту Андрій Міщенко.

Команда відкрила передзамовлення на перший лімітований наклад книжки. Сто книг з перших 500 примірників стануть голосом України — їх подарують відомим у світі амбасадорам України: Тімоті Снайдеру, Шону Пенну, Мілі Куніс, Хосе Андресу та іншим. Весь прибуток від продажу книжки йде на підтримку партнера — United24.

Весь прибуток спрямують на підтримку партнера United24.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: