fbpx
Сьогодні
Фото 11:41 24 Лют 2023

Поїздки "Uber для України" для збору на реанімобілі та UNITED24 на таксі запустили у Нью-Йорку і Лос-Анджелесі

До річниці повномасштабного вторгнення Uber запустив одразу дві кампанії на підтримку України. Користувачі Uber у шістнадцяти країнах Європи, включно з Великобританією, можуть підтримати Україну через фандрейзингову платформу UNITED24 щоразу, коли подорожують з Uber, завдяки опції «Uber для України» у застосунку. А з 23 лютого тисячі LED-екранів з інформацією про благодійний збір "Keep Ukraine Moving" на реанімобілі через UNITED24 з'являться на дахах таксі Uber в сімох містах США: Бостоні, Нью-Йорку, Чикаго, Атланті, Далласі, Феніксі та Лос-Анджелесі. 

Пасажири Uber у європейських країнах можуть обрати поїздку на UberX, з якої 1 фунт стерлінгів (у Великій Британії) або 1 євро (в інших країнах Європи) підуть на закупівлю необхідних машин швидкої допомоги для порятунку життів в Україні.

Збір відбувається у партнерстві з UNITED24, міжнародною фандрейзинговою платформою, створеною за ініціативи Президента України Володимира Зеленського. Під час попередніх кампаній Uber зібрав понад 3 мільйони доларів завдяки пожертвам користувачів та внеску самої компанії. Цих коштів вистачило для придбання 50 машин швидкої допомоги.

Поїздки

Паралельно, до річниці протистояння України російському вторгненню UNITED24 та відділ маркетингу Uber Cartop створили нову інформаційну кампанію у США. Її мета полягає у тому, щоб якомога більше людей там дізнались про те, як підтримати Україну. Зокрема, допомогти закрити потребу в автомобілях швидкої допомоги. 

Тисячі LED-екранів з інформацією про благодійний збір "Keep Ukraine Moving" з'являться на капотах таксі Uber в сімох містах США: Бостоні, Нью-Йорку, Чикаго, Атланті, Далласі, Феніксі та Лос-Анджелесі. Зокрема, у Нью-Йорку екранами обладнали фірмові жовті кеби, які курсують поблизу Таймс-сквер, Рокфеллерівського центру та Музею мистецтва Метрополітен.

Поїздки

Дара Хосровшахі, CEO Uber, коментує: «Поки хоробрий народ України мужньо зустрічає другий рік повномасштабної війни, ми маємо продовжувати підтримувати його. Разом із користувачами з усього світу ми вже передали Україні 50 автомобілів швидкої допомоги. Але ми повинні діяти далі. Тому відсьогодні люди по всій Європі можуть зробити прояв своєї надзвичайної солідарності частиною свого повсякденного життя».

Михайло Федоров, віцепрем'єр-міністр і міністр цифрової трансформації України, зазначив: «Під час повномасштабної війни бізнеси та люди з понад 110 країн підтримали Україну через платформу збору коштів UNITED24. Великі світові компанії, як-от Uber, допомагають не лише зібрати кошти на машини швидкої допомоги, а й утримати Україну в центрі уваги всього світу. Я вдячний компанії та її клієнтам, які підтримують українських медичних працівників у цей поворотний момент світової історії».

Координаторка UNITED24 Ярослава Гресь сказала: «Через рік після початку повномасштабного вторгнення ми продовжуємо боротися за кожну пожертву для України, а також за увагу світової спільноти. Ми надзвичайно вдячні Uber за постійну підтримку. Вони допомагають нам збирати кошти на реанімобілі, які щодня рятують життя, а також допомагають тримати увагу демократичного світу на Україні».

Поїздки

Поїздки

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: