fbpx
Сьогодні
15:27 24 Лют 2023

Король Великої Британії: українці показали дивовижні мужність і стійкість

English version here

Король Великої Британії Чарльз ІІІ у річницю повномасштабного вторгнення рф оприлюднив звернення до українців, наголосивши на мужності і стійкості, виявленими народом України за цей рік.

Послання монарха опубліковане на офіційній сторінці Королівської родини в Інстаграмі.

"Минув рік, як народ України неймовірно постраждав від неспровокованого повномасштабного нападу на націю. Він продемонстрував справді дивовижні мужність і стійкість перед лицем такої людської трагедії. Світ з жахом спостерігав за всіма … стражданнями, заподіяними українцям, багатьох з яких я мав велике задоволення зустріти тут, у Великій Британії, і справді по всьому світу, від Румунії до Канади", – наголосив британський монарх.

Він також згадав про зустріч із Президентом України Володимиром Зеленським у Букінгемському палаці на початку цього місяця, під час якої висловив підтримку народу України.

"Сполучене Королівство разом із союзниками робить усе можливе, щоб допомогти (Україні – ред.) в цей важкий час. Тому я можу лише сподіватися, що сплеск солідарності в усьому світі може принести не лише практичну допомогу, а й силу від усвідомлення того, що ми об'єднані", – заявив король Великої Британії.

Рубрика:
Світ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: