fbpx
Сьогодні
13:41 24 Лют 2023

Чеський фонд надасть кошти для облаштування в Києві центр для реабілітації ветеранів

Чеський благодійний фонд Future for Ukraine надасть кошти для облаштування в столиці "Київ мілітарі хабу" — центру фізичної і психологічної реабілітації та реінтеграції ветеранів.

Про це повідомила заступниця голови КМДА Марина Хонда.

За її словами, відповідний меморандум міська влада Києва та чеський фонд підписали в четвер, 23 лютого.

«Це дасть змогу за кошти міжнародного фонду розпочати облаштування та комплектацію необхідним обладнанням одного з наших «Київ мілітарі хабів» як єдиного центру для соціальної адаптації та реабілітації Захисників та Захисниць», – розповіла Марина Хонда.

У листопаді 2022 року стало відомо, що в Києві з'явиться центр комплексної підтримки учасників бойових дій "Київ мілітарі хаб". Нова установа стане єдиним центром роботи з ветеранами та членами їхніх родин і працюватиме за принципом "єдиного вікна". У хабі захисники та захисниці зможуть отримати необхідний комплекс послуг.

Основними напрямками роботи благодійного фонду «Future for Ukraine» є реабілітація українських бійців в роботизованих клініках Чеської Республіки, гуманітарне розмінування, модернізація інфраструктури українських міст, популяризація України у світі, гуманітарна допомога. Його метою є об'єднання професіоналів та меценатів з усього світу для відновлення України – інноваційної та сучасної європейської держави.

Рубрика:
Київ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: