fbpx
Сьогодні
19:10 23 Лют 2023

ЗСУ закликали українців зберігати інформаційну тишу щодо переміщення авіації: особливо жителів Чернігівщини та Сумщини

Жителів України, а особливо мешканців Чернігівщини та Сумщини, закликають зберігати інформаційну тишу щодо переміщення авіації Збройних Сил України.

Про це інформує Повітряне командування "Центр", пише Рубрика.

Українські захисники звертаються до мешканців прикордонних територій Чернігівської та Сумської областей, а також до всіх жителів країни, з проханням не поширювати відомості про ЗСУ.

Повідомляється, що в мережі з'явилися фото та відео перебазування української авіації у визначених районах з метою виконання бойових завдань та охорони об'єктів критичної інфраструктури.

"Ми дякуємо Вам за любов та слова підтримки нашим пілотам, але ж нагадуємо і про заборону проведення фото- та відеофіксації особового складу, місць розташування військової техніки, її кількість та напрямок передислокації – це може зашкодити виконанню поставлених завдань", – наголошують у відомстві.

Бійці закликають, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги.

Довідка

Поблизу кордону з Чернігівщиною українська розвідка зафіксувала рух колон військової техніки без знаків розпізнавання. росія готує до річниці повномасштабного вторгнення провокації.

рух колон військової техніки без знаків розпізнавання

"Окупанти готують можливі провокації до річниці повномасштабного наступу, скоріш за все, метою є звинувачення українських захисників в порушенні територіальної цілісності", – пише пресслужба.

Оперативне командування наголошує, що Сили оборони Сіверщини тримають ситуацію під контролем і ніколи не вдавалися до провокацій, на відміну від військ противника.

Рубрика:
Політика

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: