fbpx
Сьогодні
16:37 23 Лют 2023

У "Київтеплоенерго" детективи БЕБ проводять обшук

Обшуки в головному офісі "Київтеплоенерго" розпочали детективи Територіального управління Бюро економічної безпеки (БЕБ) у Києві та Київській області.

Як повідомляє пресслужба комунального підприємства, обшуки відбуваються в межах кримінального провадження, розпочатого за результатами ревізії Державної аудиторської служби.

Підставою для обшуків стало частково задовільнене Солом'янським районним судом Києва клопотання детективів про обшуки на підприємстві у зв'язку з висновками ревізії Державної аудиторської служби України (ДАСУ).

"Нагадаємо, нa початку поточного року КП "Київтеплоенерго" подало до суду на Держаудитслужбу через порушення під час проведення аудиту, необґрунтованість висновків та формальний підхід. Відповідне провадження розпочате в Київському окружному адміністративному суді. Комунальне підприємство вважає висновки аудиторів необґрунтованими, бо в їхній основі – не аналіз документації чи фактичної роботи, а суб'єктивні документально не підтверджені оцінки, взяті переважно з медіаджерел.

Крім того, Держаудитслужба свідомо позбавила КП "Київтеплоенерго" можливості надати фахові пояснення та коментарі, чим грубо порушила порядок проведення державного фінансового контролю.

Враховуючи ігнорування усіх аргументів, що надало КП "Київтеплоенерго", та порушення, об'єктивну та неупереджену перевірку Держаудитслужба перетворила на свідому спробу дискредитувати роботу багатотисячного колективу.

КП "Київтеплоенерго" не перешкоджає обшукам, добровільно надає детективам БЕБ запитувану інформацію та документи. А свої права на фахові обґрунтовані та неупереджені висновки ревізії комунальне підприємство відстоюватиме у судовому порядку", — сказано у заяві.

Київтеплоенерго

Рубрика:
Київ Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: