fbpx
Сьогодні
10:14 23 Лют 2023

Буданов заявив, що готовий допомогати Шойгу та Пригожину знищувати один одного

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов готовий допомагати  ватажку ПВК "Вагнер" Євгену Пригожину та міністру оборони рф Сергію Шойгу знищувати один одного.

Про це заявив очільник ГУР в інтерв'ю УП.

Журналіст запитав Буданова, що він думає про публічний конфлікт, який ми бачимо останніми тижнями, між власником ПВК "Вагнер" Пригожиним та міністром оборони РФ Шойгу.

"Це нам точно в плюс, скажімо так, в будь-якому випадку. Чим більше буде сварок і серйозних конфліктів у них всередині системи, тим швидше прийде наша перемога", зазначив очільник ГУР.

У керівника розвідки уточнили: "Тобто нехай сваряться?"

"Абсолютно. Причому готовий допомогти обом одночасно. Тільки щоб вони знищили один одного", посміхаючись відповів Буданов.

Також в інтерв'ю запитали керівника ГУР і про Суровікіна, який був відповідальний за великі обстріли нашої енергосистеми та про його усунення. Зазначимо, що  Суровікіна зайняв Герасимов.

"Це ще один такий приклад внутрішньоусібної боротьби у них.

Восени цей процес пішов. Тоді Герасимова фактично усунули, хоча він у них є другий військовий після Шойгу. Герасимов почав шукати способи, як усунути Суровікіна.

І от ближче до зими він розпочав, не побоюся такого вислову, "спеціальну операцію" проти нього. Вона включала в себе: проведення перевірок, комісій, інспекцій та доведення в правильній формі цих результатів до вищого керівництва Російської Федерації.

Вони намалювали картину, що виключно через пана Суровікіна було втрачено Херсон. Виключно через пана Суровікіна – страшенні втрати Російської Федерації. Виключно через нього з'явилися проблеми наркоманії й алкоголізму в армії.

Ну і там багато таких було прикладів. Єдине, на мій погляд, що вони реально правильно йому інкримінували, це була ненормальна витрата запасів ракет.

Насправді було доведено майже до нулів по всіх категоріях ракетного озброєння. Словом, так Герасимов повернув собі позиції", підкреслив Буданов.

Також очільник ГУР Кирило Буданов наголосив, що з середини до кінця весни будуть вирішальні бої. Буданов вважає, що саме тоді настане переломний момент у війні.

Він додав, що очікуваний великий наступ російської армії уже триває, проте він дуже низької якості.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: