fbpx
Сьогодні
Відео 16:26 22 Лют 2023

"Війна очима тварин": на Берлінале показали перший трейлер кіноальманаху, у головних ролях якого звірі

Фото: Фейсбук / SOTA Cinema Group

Перший трейлер кіноальманаху "Війна очима тварин" відбувся на Берлінському кінофестивалі, до якого увійшли кадри трьох новел.

Про це Укрінформу повідомили в кінокомпанії Sota Cinema Group.

"Кіноальманах "Війна очима тварин" фокусує увагу світової спільноти на драматичних подіях в Україні, а також розповість пронизливі історії людей і тварин в умовах війни", – розповів автор ідеї та продюсер кіноальманаху Олег Кохан.

За задумкою авторів, кіноальманах складатиметься з 11 новел. В основу більшості покладені реальні події, а їхніми головними героями стануть тварини.

У трьох перших новелах кіноальманаху, зйомки яких завершені на початку 2023 року, мова йде про корову, білого кролика і собаку, який виявився вовком.

Героями наступних історій стануть коза, рибки, можливо, й один із найпопулярніших чотирилапих "зірок".

У кінокомпанії зазначили, що участь у проєкті міжнародних митців розширить географію історій, які відбуваються не тільки в Україні. А скрізь, де опинились українці, рятуючись від жахіть війни.

"Для нас дуже важливо, що не тільки українські, а й закордонні режисери готові приєднатися до творчої групи кіноальманаху. Адже ми порушуємо не лише тему порятунку тварин.

Мова йде про війну як гуманітарну катастрофу, що нищить все живе навколо і всередині кожного з нас. І той факт, що наші іноземні колеги розділили з нами цю страшну реальність, доводить актуальність теми екоциду в Україні для усього світу", – наголосив Кохан.

кіно про тварин війна

Фото: Фейсбук / SOTA Cinema Group

Кінокомпанія SOTA Cinema Group провела перемовини із sale-агентами та потенційними партнерами щодо дистриб'юції кіноальманаху "Війна очима тварин".

А також підписала меморандум щодо співпраці у його виробництві з одним із найдосвідченіших балтійських фільммейкерів – компанією HypnoFilm (Естонія), яка понад 15 років успішно займається кіновиробництвом.

Зйомки наступних трьох новел заплановані на початок весни.

Світова прем'єра має відбутися в межах одного з авторитетних кінофестивалів наприкінці 2023 року.

Рубрика:
Події Шоу-біз

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: