fbpx
Сьогодні
10:03 22 Лют 2023

У розвідці Британії проаналізували промову путіна до Федеральних зборів

Фото: Getty Image

Диктатор країни-агресорки владімір путін своїм зверненням до Федеральних зборів засвідчив, що налаштований далі продовжувати війну. При цьому він намагався переконати росіян, що війна "екзистенційна" для рф, але при цьому не висловив жодної конкретики щодо планів.

Про це пише Рубрика, посилаючись на огляд розвідки міноборони Британії станом на 22 лютого.

Його присвятили виступу очільника Кремля.

Розвідники зазначають, що російський лідер у ньому явно висловив наміри продовжувати свою "спецоперацію". Окрім того, продовжив звинуватчувати Захід у "брехні" та заявив про вихід з договору New START із США.

"Путін продовжив войовничу риторику, до якої вдається у своїх промовах останні пів року, але не розкрив жодних практичних кроків, які могли би покращити нині тупикову для Росії ситуацію на полі бою.

Путін продовжує вдаватись до суперечливого наративу про "екзистенційну боротьбу", але при цьому наполягає, що у Росії все добре і "все йде за планом". Таким чином обидва меседжі не виглядають переконливими", – зазначають в огляді.

В одному з попередніх оглядів британська розвідка прогнозувала, що на російських військових зростатиме політичний тиск з вимогою продемонструвати якісь "перемоги" до річниці повномасштабної війни, а таких успіхів немає.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: