fbpx
Сьогодні
13:29 22 Лют 2023

Терехов заявив, що Харків посилить заходи безпеки 23 та 24 лютого

23 й 24 лютого в Харкові планують посилити заходи безпеки через річницю повномасштабного вторгнення рф на територію України. Водночас у звичному режимі працюватимуть транспорт та комунальні служби.

Про це пише Рубрика з посиланням на місцеве видання Status Quo.

"Будуть посилені заходи безпеки. Це однозначно. Але, хочу сказати, що дуже багато людей питають, чи виходити на роботу. Нашим підлеглим, наприклад, я сказав таким чином, кому важко, хто боїться, можуть залишитись вдома й дистанційно працювати. Хто не боїться – працюють в звичному режимі", – пояснив Терехов.

Водночас міський голова додав, що комунальники й транспорт продовжуватимуть працювати, а посилена комендантська година поки що не обговорювалась.

Довідка

За словами заступника голови ГУР Вадима Скібіцького, на річницю повномасштабної війни росія може вдатись до чого завгодно. Таким чином ворог спробує нагадати Україні про те, як усе починалось.

Водночас як відзначив командувач Об'єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенанта Сергій Наєв, ознак підготовки окупантів до нападу на нових напрямках на річницю повномасштабного вторгнення росії не спостерігається.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: