fbpx
Сьогодні
13:46 22 Лют 2023

Рішення для перемоги: на Прикарпатті 25 унікальних писанок для підтримки ЗСУ виставлять на аукціон

Фото vgolos.com.ua

25 авторських писанок з унікальним розписом, де кожна писанка символізує окремий регіон України, продадуть з благодійного аукціону на Прикарпатті для допомоги українським військовим.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на пресслужбу Івано-Франківської ОВА.

У чому проблема?

Російська федерація розпочала війну в Україні 24 лютого 2022 року. Наші оборонці мужньо захищають нашу землю.

Ми щодня дякуємо ЗСУ за боротьбу і захист, за можливість прокинутися зранку. Та треба пам'ятати, що наша незалежність і перемога України у цій війні залежить від кожного з нас. І боротися за неї треба не лише на передовій.

Способів зробити свій внесок стільки ж, скільки і людей, адже кожен може вигадати власний варіант. Не обов'язково робити щось сильно масштабне – маленькі кроки наближають країну до перемоги.

Яке рішення?

"Світлана Онищук (голова Івано-Франківської ОВА – ред.) представила 25 авторських писанок з унікальним розписом, які можна буде придбати на благодійному аукціоні на підтримку прикарпатських бійців.

Кожна з них символізує окремий регіон України. Вони показують багатство і різноманіття української багатогранної культури. Разом з тим підкреслюють, що ми – єдині", – повідомляє Івано-Франківська ОВА.

Зазначають, що усі писанки створені студентами мистецької школи Косівського інституту та фахового коледжу прикладного та декоративного мистецтва.

"Ці писанки будуть представлені на авторській косівській мальованій тарілці", – зауважили в ОВА.

Як це працює?

Благодійний аукціон планують провести у березні.

Наразі вже зібрані понад 30 лотів. Усі кошти з аукціону спрямують на придбання засобів зв'язку, автономного живлення та дронів для прикарпатських бійців.

Рубрика:
Суспільство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: