fbpx
Сьогодні
Фото 14:58 22 Лют 2023

Через свою роботу улюбленець українців пес Патрон опинився в лікарні: подробиці

Найпопулярнішого українського песика Патрона, який працює сапером у ДСНС, довелося госпіталізувати для планового огляду та здачі аналізів. Адже його робота, пов'язана з небезпечними газами та речовинами, які можуть серйозно нашкодити здоров'ю собаки.

Про це пише Рубрика посилаючись на сторінку собаки-сапера в Instagram. До речі, сторінка в соцмережах ведеться нібито самим чотирилапим.

Повідомляють, що у ветеринарну клініку Патрон вирушив разом зі своїм господарем, начальником частини піротехнічних робіт ГУ ДСНС України у Чернігівській області Михайлом Ільєвим.

Симпатичний песик-талісман чернігівських піротехніків поскаржився, що похід до лікарні видався неприємним. Адже йому довелося здавати "ціле відро крові".

Пес Патрон у ветлікарні

Фото: Інстаграм/ patron_dsns

Проте Патрон розуміє, що специфіка його роботи передбачає такі регулярні обстеження. Собака повідомив, що він стикається під час роботи з небезпечними речовинами. Вони своєю чергою мають властивість накопичуватися та завдати шкоди тварині. Тому, щоб уникнути серйозних захворювань, необхідно проводити подібні превентивні заходи.

Пес Патрон у ветлікарні

Фото: Інстаграм/ patron_dsns

"Мене жорстоко схопили і тримали 10 людей. Я кричав: "Ні! Це моя кров! Я вам її не віддам!". Найгірше, що Михайло (!!!), Михайло теж був задіяний під час цього жорстокого поводження з тваринами… Тримав мені рота, заплющував очі, щоб я не бачив голку. Я бачив! Я все бачив! І всіх запам'ятав! Зі мною все добре, не рахуючи, що в мене взяли ціле відро крові ", повідомляє іронічна публікація.

Шанувальники знаменитого джек-рассел-тер'єра можуть бути спокійними. Зазначають, що песик здоровий. Утім, його хвилює доля інших тварин, які не мають змоги проходити такі обстеження та лікувати хвороби, адже все це досить дорого.

Патрон закликав підписників не ігнорувати цю проблему.

"Тварини мають право на якісну медицину, отримувати кращі ліки та турботу. Кожна тварина, навіть хом'ячки. Але у них немає коштів на це. Сподіваюся, ми зможемо разом їм допомогти", – звернулися представники сторінки від імені Патрона до читачів соцмережі.

Нагадаємо, у серпні минулого року Патрон офіційно став директором департаменту комунікацій руху зоозахисників UAnimals.

З його допомогою активісти повідомлятимуть інформацію про важливість порятунку тварин.

Також ми повідомляли, що у Києві Патрону присвятили мурал. Він з'явився у парку "Втішний". Столиця стала третім містом, де пса-сапера зобразили на настінному мистецтві.

Нагадаємо і інших тварин, які стали символом незламності нашої країни. У добірку, окрім пса Патрона, потрапили також кіт Степан, кішка Шафа та інші.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: