fbpx
Сьогодні
10:10 21 Лют 2023

На Запоріжжі окупанти 98 обстрілів за добу обстріляли громади із танків та артилерії

English version here

За минулої доби російські загарбники 98 разів завдавали ударів по території Запорізької області з різних видів озброєння.

Про це у Телеграмі повідомила Запорізька обласна військова адміністрація, пише Рубрика.

"Протягом минулої доби ворог здійснив 98 обстрілів позицій українських захисників, застосовуючи при цьому танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення", зазначили у повідомленні.

За даними ГУ Нацполіції у Запорізькій області, за минулу добу загарбники обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Балабине, Гуляйполе, Ольгівське, Чарівне, Червоне, Степногірськ, Степове, Оріхів, Залізничне, Новоданилівка, Мала Токмачка, Новоандріївка, Малинівка, Щербаки, Темирівка, Павлівка, Магдалинівка.

Правоохоронці зафіксували 40 повідомлень про руйнування будинків (квартир) громадян та об'єктів інфраструктури в результаті обстрілів рф.

Зазначають також, що минулої доби евакуація цивільного населення з тимчасово захоплених ворогом територій не проводилась.

Як писала Рубрика, минулої доби українські Збройні сили відбили атаки ворога в районах 11 населених пунктів у Харківській, Луганській і Донецькій областях.

Нагадаємо, що з початку російської агресії українські Збройні сили вже ліквідували в загальному підсумку понад 144 400 вояк, лише за минулу добу понад 700 загарбників. 

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: