fbpx
Сьогодні
18:02 20 Лют 2023

Резніков повідомив, що наступний "Рамштайн" може пройти у середині березня

Фото: Рубрика

Наступне засідання у форматі "Рамштайн" може пройти у середині березня, ймовірно, засідання партнерів України проходитиме онлайн.

Про це на брифінгу повідомив міністр оборони України Олексій Резніков, передає "Укрінформ".

"Наступна дата, якщо я не помиляюся, це — середина березня. Але з високою ймовірністю вона буде онлайн. Я думаю, що річниця "Рамштайну", який почався в квітні торік, напевно і буде у Рамштайні, безпосередньо у військовій цій авіабазі. А у березні, я думаю, я буду мати нагоду підключатися з Києва", – поінформував чиновник.

Окремо, відповідаючи на питання про те, коли він дізнався, що президент США Джо Байден приїде до Києва, Резніков сказав, що нещодавно.

"Це все трималося реально у досить закритому режимі, тому для багатьох нас це теж стало сюрпризом. Я пакував валізи у Польщу, відверто кажучи", – уточнив він.

Довідка

Зазначимо, що 14 лютого відбулася дев'ята зустріч "Рамштайну". Тоді глава Пентагону Ллойд Остін заявив, що союзники допоможуть Україні перейти у контрнаступ навесні.

При цьому він додав, що вісім країн нададуть Україні танки Leopard німецького виробництва. Крім того, США та Чехія дадуть додаткові танки до вже отриманих від Польщі Т-72.

А президент Володимир Зеленський заявив, що за результатами "Рамштайну" Україна отримає ще більше ППО, танків, артилерії та снарядів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: