fbpx
Сьогодні
21:15 19 Лют 2023

Ворожі війська обстріляли два райони Дніпропетровської області: поранені двоє цивільних

Фото: facebook.com mod.mil.rus

російська армія обстріляла два райони Дніпропетровщини – Нікопольський та Синельниківський. Під ворожий вогонь протягом дня потрапили мирні мешканці. Двоє громадян зазнали поранень.

Про це в телеграмі повідомляє голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук, пише Рубрика.

"Із важкої артилерії окупанти гатили по Нікополю, Марганецькій та Мирівській громадам. В Марганецькій ТГ внаслідок обстрілу постраждали 70-річний чоловік та 63-річна жінка. Обох ушпиталили з уламковими пораненнями. Наразі жінка вже вдома і лікуватиметься амбулаторно. Другий поранений – у важкому стані, він в лікарні", – йдеться у дописі.

Він додав, що в одному з сіл громади через ворожу атаку сталася пожежа у житловому будинку, вогонь оперативно загасили. Внаслідок обстрілу зруйновано господарську споруду, ще одну пошкоджено. Знищено дві автівки й мотоцикл. Окрім цього, понівечено дев'ять приватних житлових будинків.

У Мирівській громаді також є руйнування. Окупанти знищили господарську споруду і трактор. Обстрілом потрощено чотири житлові будинки, газогони, електромережі. На щастя, без жертв. Майже 360 абонентів залишились без світла, наразі електропостачання частково відновлено.

В Нікополі наслідки обстрілу уточнюються. Ніхто не постраждав.

Голова облради подякував рятувальникам, медикам, енергетикам, комунальникам – і очільникам громад за оперативну роботу й допомогу мирним мешканцям області, які страждають від російського терору.

Щодо Синельниківського району – ворожа важка артилерія вдарила по Великомихайлівській громаді. Там пошкоджено лінію електропередач, люди не постраждали.

Очільник Дніпропетровської облради зазначив, що повітряна тривога в області сьогодні лунала шість разів.

Рубрика:
Події

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: