fbpx
Сьогодні
15:10 19 Лют 2023

Системою Microsoft Azure дозволили користуватися безкоштовно українським прокурорам

Про надання українським прокурорам безкоштовного доступу до системи Microsoft Azure домовилися генпрокурор Андрій Костін і віцепрезидент Microsoft Бред Сміт під час зустрічі у Мюнхені.

Про це інформує Рубрика, посилаючись на Телеграм Офісу Генерального прокурора.

"Масштаби воєнних злочинів рф вимагають сучасних цифрових рішень для збору та аналізу доказів. Щиро вдячний за надання безкоштовного доступу до найсучаснішої системи Microsoft Azure", наголосив Костін.

Генеральний прокурор додав, що встановлення повного ланцюга тих, хто стоїть за злочинами, неможливе без застосування методів OSINT.

Фото: Офіс Генерального прокурора

За його словами, "щедрий жест Microsoft на підтримку України посилить спроможність українських прокурорів та слідчих розслідувати звірства, скоєні військовими російської федерації".

Нагадаємо, що Microsoft Azure – це хмарна платформа корпорації Microsoft, призначена для розробників застосунків хмарних обчислень і покликана спростити процес створення онлайн-додатків.

Платформа виготовлена ​​з групи із трьох технологій, що забезпечують спеціалізований набір можливостей для розробників.

Більше того, платформу Windows Azure можна використовувати в додатках, що працюють локально на комп'ютерах користувачів і додатків, які працюють в хмарі.

Рубрика:
Технології

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Завантажити ще

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: